Oulu huora dvd

Oulu huora dvd Muistaakseni uhri listittiin Koulukadulla, aivan Oulun ydinkeskustassa. uuteen hautaan, jossa on kansi päällä, ja haukkuu eukkoa huoraksi. Punkahtavaa rockia ja metallia sekoittava laulu- ja soitinyhtye Huora on joutunut Aamulehdessä sensuurin hampaisiin, kuten muun muassa  Puuttuu: oulu. Oulussa on eri meno ku stadissa rahalla saa mitä tilaa käy oulussa toisin ja se on vielä kalliimpaa. Jos käyt striptiis klupeilla kannattaa käydä  Puuttuu: dvd. Huoran uusi levy Kosto elää! sinisenä vinyylinä. kpl painos. Saatavilla vain Levykauppa Äxästä ja Stupidolta! Tilaa omasi ajoissa, nämä viedään käsistä!

Huora on tamperelainen punkin, rokin ja metallin seoksesta oman soundinsa luonut yhtye. Debyytti EP:ltä lohkaistun "Kovia ja Kiljua" -biisin musiikkivideo sai  Puuttuu: dvd. Gabriel Garcia Marquez: Muistojeni ilottomat huorat (1.p.) ORIMATTILA. Sulkeutuu . Menetetty Maine (muoveissa) DVD. OULU. Sulkeutuu klo Levykauppa Äx: Huora: Kosto elää!: CD, LP, LP.

Huoran uusi levy Kosto elää! Hakaniemi, HKI > 5. Jyväskylä > 5. Kuopio > 5. Lahti > 5. Oulu > 5. Turku > 5.

Punk - Oulu - Levykauppa Äx

Muistaakseni uhri listittiin Koulukadulla, aivan Oulun ydinkeskustassa. uuteen hautaan, jossa on kansi päällä, ja haukkuu eukkoa huoraksi. OULU, 45 Special KAJAANI, Kulma IISALMI, Graceville KARKKILA, Pikkupässi JYVÄSKYLÄ, Musta kynnys Huora on tamperelainen punkin, rokin ja metallin seoksesta oman soundinsa luonut yhtye.

Debyytti EP:ltä lohkaistun "Kovia ja Kiljua" -biisin musiikkivideo sai  Puuttuu: dvd.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail